Bogár Richárd visszaemlékezése

“Az Emke műsorában Alfonzó, Kardos Magda, Vértes Klári, a Mikola tánckettős, Gyenes Magda, a Pécsi-Bogár tánc-kettős, Tarján Panni, Földes Éva volt a műsor gerince….”
“Az Emkében nagy sikerünk volt. A következő műsorokban pl. a Farsang az Emkében Feleki Kamill volt a sztár, aki akkor már a Gáspár Margit vezette Operett Színház legendás gárdájában a vezető sztártriász (Honthy, Latabár, Feleki) tagja volt. Fellépett még Galambos Erzsi, Pécsi Gizi, Solymossy Edit, a Tóth testvérpár akrobatikus tánckettős, Potassy bűvész, aki később Európa egyik leghíresebb bűvésze lett, és én. A Szabó fivérek hattagú zenekara kísérte a műsort.

EMKE Grill (1937 után)

Egy ezt követő műsorban az Emkében, a Botrány a Paradicsomban című kétrészes revüben fellépett:
Feleki Kamill, Mednyánszky Ági, Galambos Erzsi, aki akkor már remekül énekelt és táncolt, és színészi adottságai is meg-megcsillantak, Pécsi Gizi, Gyenes Magda, Solymossy Edit, Tarján Panni, a Tóth testvérek, Hortobágyi Erzsi, és én, aki Pécsi Gizivel kötelező és rendszerint a műsor egyik főhelyén álló számunkon kívül Galambos Erzsivel és Mednyánszky Ágival is felléptem.”

(Bogár Richárd: Napló, Tánctudományi Közlemények, III. évf. 2. szám, 2011/2.)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.